Hold Rød – Frihedskæmperne | SoR IV

Morten Wifstrand

Hærnavn:

Warscroll: Slann Starmaster

General: Kaixamundi

Kaixamundi sad på sin trone og kiggede dovent ud over omgivelserne i Azyr, himmelriget i de 8 planer. Omkring ham myldrede det med skinks i forskellige farver, som alle havde travlt med at udføre forskellige opgaver som de modtog via den telepatiske forbindelse han havde til dem alle sammen. Kaixamundi vidste hvad der skulle forberedes i himmelriget pga de gamle plakker nedskrevet dengang De Ældre stadig var i verden og styrede. Men de havde været nødt til at rejse væk pga kaos indflydelsen begyndte at påvirke den gamle verden. Men det var så længe længe siden, selvom Kaixamundi ikke selv havde set De Ældre, den ære var det kun ærværdige Kroak som havde haft, så vidste han stadig at deres planer skulle følges. Selvom verden der var allerede var gået til grunde og vi nu var i den nye verden med de 8 magiske planer, tidligere magiske vinde nu faktiske planer.

Men ligesom alt andet var det en del af De Ældres plan og de ville blive fulgt som altid, det var der ingen tvivl om. Imens Kaixamundi havde siddet i fjerne tanker om ældgamle planer for den nye verden, var der i mellemtiden kommet en af de mange skinks op til ham. “Oh store mester, jeg har fundet en plakke med før usete planer om et … øh separat plan som ingen har hørt om.” Kaixamundi rettede sig lidt op fra sin behagelige stilling, “Lad mig se det.” Den lille skink rakte ham plakken og han begyndte at nærstudere den med forbløffelse. Den blev undersøgt længe og efter noget tid stoppede alle de omkringværende skinks op. Frosset på stedet af den telepatiske kraft fra Kaixamundi havde udsendt. Pludselig begyndte de alle at løbe rundt som var de drevet af De Ældre selv. Kaixamundi havde sat skub i noget helt nyt, denne plan skulle ordnes med det samme. Der var ingen tid at spilde. Saurus vagterne kom op til trone området og bukkede for deres mester, samlede tronen op og begyndte at bære den ned til barakkerne. Alle de forskellige slags øgler var begyndt at gøre klar til at teleportere sig til det nye plan. Kiaxamundi vidste at nogle skulle blive tilbage som støttetropper og være klar til at blive hentet ind midt i kampenes kaos, hvis der skulle blive brug for det. Han ville selv lede kampens hede fra sin svævende trone, men han ved at der ville blive brug for de forskellige arter af skinks, kroxigors og mest af alt hans trofaste saurus garde som kunne beskytte ham hvis fjenderne kom for tæt på. Han kiggede på skinksne som var ved at klatre ombord på stegadonerne og tænkte stille for sig selv, “Det er lang tid siden vi har været på et fysisk plan væk fra Azyr, jeg må hellere række ud og se om der er nogle vildtboende frænder i nærheden som kan hjælpe os. Man ved jo aldrig hvad der er på dette fremmede plan. Det har trods alt været glemt så længe.” Kiaxamundi sendte samtidig en af sine skink rådgivere afsted med planerne for hvad der skulle ske til den nærmeste Stormcast bataljon, blot for at sikre sig at de vidste hvad der ville ske nu han forlod planet. Hvem ved, måske de finder det interessant og vil med. Allierede kan man jo altid bruge. Selv de viljeløse krigere som ufrivilligt tjener kaos kan manipuleres rigtigt til at stå i vejen for fjendtlige angreb.

Likes:
Fred i verden og frie øgler.

Dislikes:
Kaos af en hver art.


Claes Madsen

Hærnavn:

Warscroll:

General:


Ole Frederiksen

Hærnavn:

Warscroll:

General:

Skyerne samlede sig over hovedet på den unge magiker, stenene omkring ham begyndte at svæve de få blomsters brillante hvide farve begyndte at pulsere.

Han havde hørt deres kalden, det han mente var hans junta, han havde jo klart haft den afgørende finger i spillet mod de besudlede… Hvorfor var han blevet sendt til dette guds forladte sted… Der måtte være en plan med at han, Fro’lbugX’ og hans medies tilstedeværelse… Om ikke andet havde guderne sendt ham til denne sump hvor den gamle magi stadig herskede, derfor kunne han række ud og mærke landets sjæl, hvor var der dog ufatteligt mange forstyrrende elementer der havde beskæmmet dette landskab…

Men, nu, efter års meditation, kunne han atter mærke gudernes gunst, han ville nu bevise at det var hans, hans junta… Vi vil gøre det, overtage magten dette sted og få tilstandene tilbage til hvad de var en gang…

En torden flængede pludselig himlen, igen og igen ramtes jorden omkring ham, og op omkring ham kunne han se dem rejse sig, hans vante kampfæller fra utallige slag blev efter lang tids meditation sendt til ham… Nu var tiden kommet til at han skulle bevise over for rådet at han kunne var Slann’en at han kunne bringe fred og fordragelighed tilbage til dette guds forladte sted… dog havde hans synske evner advaret ham om at denne mission kunne ikke fuldføres i ene gang i hvert fald ikke i første omgang…


Michael Hansen

Hærnavn:

Warscroll: Akhelian King

General: Calantas

Calantas, kaldet Salt Fyrsten, konge og storvildtjæger af enklaven Tal’Rion i Ghyran, stod i hans egne tanker mens rådgiverne bag ham højlydt diskuterede de seneste dages nyheder. Der var observeret en hidtil ukendt portalåbning, og rygterne fortalte om en verden hvortil krigsherrer fra nær og fjern klargjorde deres hære.

Typisk, tænkte han, landracerne tørstede som altid efter rigdomme, land og ære, mens andre kun ønsker død og ødelæggelse, intet af dette har værdi for ham.

Kun sjæle er en ressource værd at kæmpe for, og hans Namarti styrker er nedslidte efter mange års forsvar mod Nurgles invasioner, hvor selv hans isolerede enklave var blevet angrebet så ofte at selve havbunden bar synlige ar efter pest gudens snavs.

Det havde ført til alliancer med landracerne, noget han kun modvilligt havde accepteret, da de dermed ikke længere kunne angribes.

Hvor skulle de nu hente sjæle? Det var livsvigtigt for dem af hans art født uden sjæle at få tilført nye.

Tankerne drev men det stod nu klart for ham, der var ikke noget valg, i denne nye verden ville der ikke være mangel på fjender eller rent vand.

Det var tid at sadle op.

Elsker: At jage
Hader: Chaos (især Nurgle) og skrald i havet.


Lasse Lissebeck

Hærnavn:

Warscroll:

General :


Daniel Knudsen

Hærnavn:

Warscroll:

General :

Relaterede billeder: