SoR Corona retningslinjer

SoR Arrangørholdet går meget op i både deltagernes og holdets sikkerhed. Derfor har vi skrevet et regelsæt “SoR Corona retningslinjer & Sikkerhed”, for arrangementet, som skal sikre at vi alle får et godt og sikkert arrangement.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger er naturligvis også gældende og skal følges til arrangementet. Læs dem her

Opdateret d. 25. januar kl. 06:30 | Med henblik på den seneste udmelding fra Statsministeriet, har vi tilpasset vores retningslinjer.

Hvis du har symptomer, så bliv hjemme!

Såfremt du har symptomer, skal du blive hjemme. Du skal kontakte arrangørerne på telefon eller online og melde det, men du skal ikke møde op!

Hvis du begynder at udvise symptomer under arrangementet, skal du melde det til arrangørerne og hjemsendelse må forventes.

Altså skal alle de gængse anvisninger følges. Det handler om Sikkerhed for os alle!

Hold Sorts anvisninger skal følges

Når arrangørerne (Hold Sort) fortæller at der er nogle retningslinjer der skal følges, så skal det følges, uanset om det er spilleteknisk eller om det er relateret til sikkerheds retningslinjer.

Hold Sort kan på et hvilket som helst tidspunkt sende en deltager hjem, såfremt symptomer opstår eller retningslinjer ikke overholdes.

Hold afstand!

En af nøgle reglerne er ”Hold afstand!”. Det betyder at vi alle skal holde den behørige afstand for andre deltageres og arrangører, på et hvilket som helst tidspunkt!

Det betyder at vi ikke, som ved tidligere arrangementer, kan samles tæt omkring et spille bord med et spændende spil. Vi må naturligvis godt kigge med på andre borde, men det skal foregå på en sådan måde, at man altid giver plads til de som er i gang med at spille.

Mere end 2 spillere på et bord

Under SoR vil der komme situationer, hvor 3, eller flere, spillere er i gang på samme bord. Her skal der naturligvis også holdes afstand.

I disse tilfælde der må de ikke aktive spillere træde væk fra bordet og give plads, således at de stadig kan følge med i hvad der sker, men så der altid gives plads til den aktive spiller.

Tilskuere skal altid give plads til dem der spiller, så ikke aktive spillere træder væk og giver plads.

Kø kultur

Når du under SoR skal snakke med en arrangør, afgive ordre, handle i kiosken eller andre lign. Situationer, skal du som normal stille dig i den relevante kø, også her skal der holdes afstand.

Kø linjerne vil være opmærket og have afstandsmarkeringer på gulvet. Disse linjer og afstande skal overholdes på et hvilket som helst tidspunkt også selv om man har ”travlt”!

Jeg skal snakke hemmeligt med andre

Såfremt du skal plotte og snakke strategi og derfor vil ”Hviske & tiske”, så må du/I gå et sted hen hvor i kan tale fortroligt mens der stadig holdes afstand
– Hemmelighedskræmmeri er ikke en undskyldning for ikke at holde afstand!

Brug sund fornuft

Er du på noget tidspunkt i tvivl om regler og retningslinjer vedr. at holde afstand, så giv lidt ekstra plads og brug din sunde fornuft. Vi skal alle kunne deltage på en sikker måde og mere afstand er bedre end mindre afstand.

Rør kun ved dine egne ting

Med så mange personer samlet et sted, er vi nødt til at begrænse berøringen af fælles genstande, det betyder at vi i udgangspunktet har en overordnet regel på området:

– Rør ikke ved ting der ikke er dine.

Vask hænder og brug Håndsprit

På alle spilleborde vil der være placeret håndsprit som spillerne af det bord kan bruge løbende.

– Denne håndsprit må ikke fjernes fra bordet.

Håndsprit er et godt alternativ til at vaske hænder, når håndvask ikke er en mulighed. Det er dog ikke en erstatning for god håndvask. Du skal derfor altid vaske dine hænder grundigt efter f.eks. toiletbesøg.

Skulle der være tvivl om hvad god håndvask er, så vil der på toiletterne være opsat håndvaske vejledninger.

Rør ikke terrænet!

Som tingene er pt. bliver vi nød til at opstille en simpel men vigtig regel Rør ikke terrænet! Terrænet tåler ikke sprit, derfor må vi indføre denne regel for alles sikkerhed.

Terrænet, i andre ord bordene, opstilles altid af ”Hold Sort” (Arrangørerne). Hold Sort afspritter hvad der kan og må afsprittes, og opstiller i øvrigt bordet, iført handsker.

Brug dine egne terninger!

Som gode og flinke Tabletop spillere, låne vi ofte hinanden terninger og andet spille udstyr. Med vores nuværende situation kan vi ikke gøre det, derfor er følgende regler gældende:

  • Skal du altid bruge dine egne terninger
  • Lån aldrig dine terninger ud
  • Brug dit eget Målebånd/Rulers
  • Lån aldrig dit målebånd/Ruler ud
  • Brug kun dine egne templates.

Bespisning

En mere uddybende briefing på hvordan bespisningen kommer til at forgå, vil tilgår inden serveringen starter men de overordnede retningslinjer er:

  • Der benyttes håndsprit både før og efter bespisning
  • Man spiser med sit hold, og kun sit hold
  • Man spiser på den plads Hold Sort anviser
  • Det er ikke tilladt at flytte rundt på placeringen af stole – De står som de står af en årsag!
  • Der hentes mad når ens holdnavn bliver kaldt

CV-19 Materiale

1 dd2d832946 Corona 47061bcfe7
ThumbCV19-Brug-mundbind-korrekt.pdf

Åben Hent Kopier link
ThumbEr-Du-Syd-Bliv-hjemme.pdf

Åben Hent Kopier link
ThumbHaandhygiejne.pdf

Åben Hent Kopier link
ThumbPas-godt-paa-hinanden.pdf

Åben Hent Kopier link

4

Relaterede billeder: