Hvad er SoR?

Hvad er SoR egentligt? – Slaget om Ravneborg (SoR) er en realtids kampagne, der foregår i en lille bid af den gamle verden. Holdt i live af en af de gamle dværgeguder Grungni. Spillet foregår derfor i AoS verdenen men alle regler, omgivelser, lore osv er helt hjemmelavede.

Lidt om SoR´s verden

Guderne fandt ud af at øen fandtes, til trods for at Grungni har holdt den hemmelig alle disse mange år. Med et, var den fyldt med rigdomme som de forskellige fraktioner i AoS verdenen vil have. Det hele startede med at dværgen Khagrim ved et uheld endte på øen med sit stolte skib “Lynilden”. Flere hære fulgte efter, da de gik igennem en Realmgate men endte op et andet sted end hvad de forventede. 30 hære samlede sig under 5 faner og hermed startede Slaget om Ravneborg.

Hvor ofte afholdes SoR?

SoR afholdes 2 gange om året. Første gang var i August 2019 på Islev Skole ved Rødovre – Se billederne her
Over en periode på 3-4 måneder blev der planlagt, diskuteret, plottet og lignende i de forskellige hold. Det hele skabte en fantastisk kulisse for Slaget om Ravneborg.

Grundet Corona så blev SoR II udskudt og er planlagt til d. 19 og 20. September 2020.

Kampagnen spilles over en weekend og ikke i samme format som almindelig AoS. En af de mest væsentlige ændringer er at der ikke er et max antal ture. Man spiller til man løber fra bordet eller er udslettet.
Over weekenden samles der point, ved at tage provinser fra hinanden, udslette og plyndre; samt diverse bonuser for guld og andet. Til sidst kåres der en vinder. Det behøver derfor ikke at være den mest brutale general.
Under SoR I blev kampagnen vundet af hold Grøn; primært fordi at de fra starten indtog en masse provinser som ikke blev taget tilbage. De akkumulerede point for at bevare kontrollen viste sig at være det der gav dem sejren.

Relaterede billeder: