Hold Blå – Frelsens hær | SoR IV

Dan Østergaard

Hærnavn:

Warscroll:

General: Elladan

Frelsens hær er tilbage endnu engang for at sprede orden og fred til alle de uvaskede masser, efter at hans hære lige akkurat blev presset tilbage i deres første forsøg er han nu tilbage med nye allierede og en gammel trofast general ved hans side.

Elladan, han som er ren som et nyfalden snefnug, elsker orden og renlighed, men hader uorden og generaler der stifter deres egne faktioner bare fordi man tabte en lille smule, men han er overhovedet ikke bitter, nej, nej, nej, den slags er han hævet over, blev der sagt.


Lukas Klinge

Hærnavn:

Warscroll:

General: Krittar, den heldige kujon

Krittar har i mange år været en søle Clanrat i den store Rureek Clan. Han var intet. Men Krittar ligesom alle andre Skavens har altid haft lysten til at være mere end bare en undværlig Clanrat. Men alt det ændrede sig en dag.

Dagen hvor Krittar begyndte at blive et kendt navn var en aften efter hans clawpack havde plyndret en Gloomspite Git fæstning dybt inde i et bjergsystem. Clanrat enhedens Clawleader ”Snikt Dødstand” valgte Krittar til at holde øje med buret med Squigs som de havde fanget. Det er meget muligt at Krittar blev valgt fordi han uden tvivl var dømt for svag til at overtage titlen som Clawleader.

Dette viste sig ikke at være sandt, da Krittar i skjul havde åbnet låsen til burene. Med ufattelig god timing, slap Squigsne fri og blev til de kødædende dræber maskiner som de er, lige præcis i det øjeblik Clawleaderen diskuterede hvilken tunnel de skulle tage.

Effekten med et dusin squigs der slap fri var meget blodigt, men Krittar fik det hurtigt under kontrol og kaldte sig selv hermed for den nye Clawleader af enheden.

Siden de dage har Krittar vist sig at være en mester taktiker. Om det er at bruge skjulte veje i skoven til at lave bagholdsangreb på linjer af Freeguild Handgunners eller at lave nye tunneller med warpgrinders og overraske Moonclan Grots fra siden.

Krittar er også MEGET kendt for at være en god (meget heldig?) overlever. Flere gange har Krittars clawpack uheldigvis har haft et defekt Skryre weapon team der er sprunget i luften, eller blevet trampet ned af Mega Gargants. Men dog gang på gang kommer Krittar tilbage, da han naturligvis har efterladt hans dødsdømte kammerater.

Her for nyligt har Krittar overtaget Clan Rureek titlen som ”Storhøvding af den dybe hule” ved at skjule sig selv i en død squig og springe på den daværende høvding. Krittar går nu rundt den da i dag med den tidligere høvdings kranie som et ”good-luck charm”

Efter at have overtaget en stor magt i Clan Rureek har Krigslederen af clanen prøvet forgæves at komme af med Krittar, endda med hjælp fra de store claner. De bliver ved med at sende Krittar ud på næsten umulige eller endda selvmordsmissioner. Men gang på gang kommer Krittar tilbage og venter spændt på hans belønning. Det kan virkelig siges at Krittar har en sans for hvornår sejren er på vej og hvornår det på tide at stikke af for en tabt kamp.

Men en stor udfordring venter ham. Krigslederen har gennemtænkt en næsten perfekt plan at komme af med Krittar på. Endnu engang har det fermøse Gnaw-hole til Ravneborg åbnet sig igen, og der er kun EN rigtig person at sende ind. Lad os se om Krittar – Den heldige kujon, storhøvding af den dybe hule virkelig også kan komme tilbage fra en mission som dette.

Ting som han elsker: Kraniet på hans hjem, fra en tidligere rival (bruges som hans luckycharm)

Ting som han hader: hans superiors


Mads Jensen

Hærnavn:

Warscroll:

General: Stodin Grudgesmith

Efter at han alliance havde fejlet i at indtage Ravneborg måtte han tage til Greywater Fastness i skam, men selv om det ikke lykkes ham denne gang har det været en lærerig oplevelse for ham, en af de ting han mest bed fast i var at han dværge god kunne blive slået ned, men de ikke kunne døde så længe han slår i slaget for ravneborg der for har han udviklet et had for kujoner og nægter at trække sig tilbage eller flygte da han ikke længere frygter døden. En anden ting Stodin og fandt ud af er at han skal bruge mere krudt og har som en Cogsmith sørget for rekrutteret flere dværge.

Stodin hader kujoner og folk der trækker sig tilbage

Stodin elsker lugten og lyden af krudt der bliver affyret


Mass Pedersen

Hærnavn: Yndraste’s udvalgte

Warscroll: Knight-Draconis

General: Adam Storm

Adam Storm er en gammel kriger der igennem sine mange års tjeneste hos Sigmar, altid har gjort sit bedste for at føre hans guds ord til virkelighed. Adams sjæl har altid været fyldt med kraftig vilje til at kæmpe for det gode, hvilke betyder at han altid føre an fra fronten. Han er altid den der løber først ind i kamp mod fjenden.

Han har tøjlet alt fra magiske bøger til hellige sværd, der er flere gange hvor hans gud har betroet ham magiske genstande, som han skal bruge i sin kamp imod de onde magter og deres tørst efter land og rigdom, eller dæmoniske kræfter der ønsker at korruptere levende væsener.

Adam Storm har forladt dette liv gang efter gang, men er hver gang blevet skænket nyt jordisk liv for at tjene sin gud, Sigmar. Rotter, uddøde og dæmoner har taget hans liv, men hver gang har de selv måtte bøde med deres liv.

Adam er indbegrebet af selvopofrelse, han ved at for hver Lynsjæl der ofre sig, har mange andre sjæle kunne fortsætte deres liv på jorden.

Dragen Langeklo Renhjerte har været Adams tro væbner og ganger i de sidste mange færre. Yndraste har betroet Adam Langklo. Yndraste så den store dragesjæl den dag den kom op til Sigmar’s rige, hun tænkte straks på sin general, da hun var sikker på at han og dragen ville sikre mange sejre i Sigmars navn.

Yndraste fortalte Adam, at hun ville give ham en gave som var den sjæleven han havde ventet på. Denne gave var Langeklo Renhjerte.
Adam løb tit ind i ilden uden at tøve, og han inspirerer sin tropper med sit mod. Sådan har det været siden første gang, Yndraste så Sigmar støbe Adams gnist, til den kriger han er i dag. Yndraste så meget af sig selv i det der engang var en ung kriger, et ildmod, et temperament og en selvkontrol der var sjældent set, selv i Sigmar’s haller. Derfor vidste hun fra starten af at Langklo og Adam ville passe godt sammen, for hun så den sammen gnist i dragens sjæl.
Yndraste fik ret, for siden Adam og Langeklo blev ført sammen, har de fløjet ind på slagmarken sammen, altid som de første.

Adam Storm elskeræbler, de findes mange steder og en af de små glæder han mindes at kunne lide, de kan også bruges til at sprede glæde hos folk, og hvis man planter et frø og plejer det, så kan det spire og blive et flot æbletræ. Lidt lige som mennesker, hvis man passer på dem, så kan de blive noget helt fantastisk.

Adam Storm hader dæmoner, Rotter og uddøde på trods af at han ved at Sigmar har været allierede med selveste Nagash engang. Dette har gjort at Adam ved at man nogle gange bliver nødt til at arbejde sammen med nogle man ikke ønsker, skulle betræde denne jord.


Benjamin D’Aniello Nybroe

Hærnavn:

Warscroll:

General :


Tjalfe Grønhøj

Hærnavn:

Warscroll:

General : Iggfler’nau-Neh

Midt i sin meditation, fik Slann Starmaster, Iggfler’nau-Neh, en besked fra stjernerne. Nogle havde stjålet et helligt artefakt der skulle være blevet beskyttet af en Thunder Lizard hær, og gemt godt væk inde i et gyldent tempel. Han skyndte sig at checke om det var sandt, og håbede på at han bare havde læst forkert. Men da han ankom til templet, var det eneste der var efterladt, en grim lugt af forfaldet kaos energi i luften. Da stjernene udpegede en skink beastmaster, Luk’tar-Shovt, til at generobre det, gav Iggfler’nau-Neh den heldige skink adgang til en magtfuld, dog lille hær af koldblodede øgler, og en frygtløs stegadon at ride i kamp på. Nu skal de sørge for at deres plan ikke bliver afbrudt, og gøre alt hvad de kan for at få deres artefakt tilbage.

Relaterede billeder: