Optakt til SoR III

Som en del af vores optakt til SoR III er der blevet skrevet nogle små historier for at sætte stemning og give en fornemmelse af hvad der skulle ske.


“Hvorfor gør i det mod os!?

Tor’ka Uri Hemsh (Morten Wifstrand)

Det er en mørk mørk nat. Der er ikke mange lyde, andet end lyden af Metal mod sten. Den store økse “Gudesplitteren” har ikke set kamp i mange måner. Der er ingen at slås mod. Der er alt for meget fred og portalerne har ikke været åbnet længe, ikke siden før den nye Klan leder blev født.

50 år er gået. Gell Uri er død og Tor’ka Uri Hemsh er den nye leder af Ravneborg, eller som Orruksne kalder den. “Tåbernes fald”. Den engang stolte borg er blev ombygget igen og igen og ligner nu mere end ruin end noget andet.

Tor’ka rejser sig med øksen i hånden, øksen arvet fra sin far. Han løfter øksen, svinger den og med et huk kløver et af de sidste træer i den gamle gårdsplads.

”GORK!! MORK!! Hvorfor gør i det mod os!? Hvorfor har i taget vores WAAAGH fra os!”

En bøn efterfulgt af et brøl fra den store Orruk mens han svinger øksen og slipper den så den flyver igennem luften og sætter sig fast i Ravneborg porten.

Himlen bliver med et mørk, skyerne samler sig og to lyn slår ned i porten.
Den store Orruk falder bagover. Han rejser sig op og kigger på porten. Lynene har formet nogle genkendelige tegn…

Gork og Morks tegn står som gløder i den tykke træport træ og igennem et lille hul i porten kan Orruk’en se en af de gamle portaler lyse op.

Tor’ka rejser sig og brøler til WAAAGH!

Orruk’erne er på vej i krig. Gork og Mork har åbnet for portene.
Landet skal igen flyde med blod!

Kortet til SoR III som det ser ud uden holdenes start positioner

Relaterede billeder: