Holdkaptajnerne SoR III

Som optakt til SoR III blev holdlederne udpeget af forskellige i entiteter i Azyr.

Du kan læse hvordan de blev udpeget herunder.

Hold Rød

En stormfuld aften. Der er stadig nogle dage til fuldmåne og på denne tid af året er der altid klart vejr. Pludseligt begynder himlen at blive mørk. Tor’ka ligger og hviler sig ved bålet i gårdspladsen. De andre Orruks begynder at kigge rundt. Lyn kommer fra skyerne og rumlen begynder så småt fra horisonten. Et lyn slår pludseligt ned 2 meter fra bålet og den store Klanleder rejser sig og gør sig klar til angreb.

En skikkelse står foran ham. Skikkelsen ligner den tidligere Klanchief. Et massivt Waaaaagh lyder og der er ingen tvivl om hvad det betyder. Gork og Mork har sendt hans far for at sikre sønnen i at tage lederrollen for klanen i den kommende krig. Skikkelsen stopper og kigger rundt. Venter på at den unge klanleder kommer med sit svar.

Den stolte klanleder griber Gudesplitter, hæver den imod himlen og brøler Waaaagh!!!! for sine lungers fulde kraft! Skævtand, den massive maw-krusha der kun er blevet større og mere arret udbryder også en massivt brøl så hele lejren vågner til klanlederens og bæstet brøl sammen.

Skikkelsen hæver sin hånd mod klanlederen og en form for stråle kommer ud fra ham. Den rammer klanlederen i brystkassen og Orrukens rustning begynder at skifte farve. Bort falder rust og snavs og frem kommer den stolte røde farve.

Tor’ka smider øksen på ryggen og banker hænderne i rustningen som tegn på stolthed. Han brøler til de nærmeste brutes om de skal gøre klar til kamp og hente ham shamanerne og warchanterne, fordi skal der planlægges et Waaagh! større end da Gell Uri Hemsh overtog landet fra de skide guldhoveder. Han ville samle alle klanerne, ogors, grots, ja selv kæmperne hvis det skulle være nødvendigt. Men først, samråd med de gudekyndige. Knoglerne skulle spørges til råds og den evige rytme i warchanterens hovede skulle ud, så hæren kunne motiveres.

Han kiggede hen på Skævtand, den massive maw-krusha viste tænder og kiggede sultent på buret med slaver. Tor’ka nikkede til den og den smadrede buret og flåede brutalt de 3 mennesker, den enlige rotte og 2 dværge fra hinanden, hvorefter den begyndte glubsk at fortære dem.

Hvis ikke andet end selve krigen så skulle der kæmpes så meget at selv hans far kunne høre ham i GorkMorka’s rige og blive stolt, hvis alt gik galt kunne han trods alt komme til riget og kæmpe med sin far igen mens de smadrede alt sammen.

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHH!!!

Relaterede billeder: