Hold Gul – Himmelkompagniet | SoR III

Morten Brandt Jensen

Hærnavn: Ackbars Aeterguldsekpedition

Warscroll:

General: Admiral Geil Ackbar

Admiral Geil Ackbar, ombord på flagskibet Den Haabefulde Draki, var rejst på opdagelse med sine Aeterskibe i det ædle Rige Chamon. Da Flaaden ankom til nogle enorme, højtsvævende Porte, valgte Lederskabet, bestående af Admiral Ackbar og Navigatør Khrod Ældrehjelm, at rejse igennem disse. Aeterskibene blev ført til dette lille, sære Rige, omgivet af vand. Det er her vi nu befinder os, og vel her denne Historie egentlig tager sin begyndelse. Vi formoder at være havnet i Riget Ghyran eller Ghur, hvor en driftig Duardin med snilde kan vinde Guld og Hæder…

Lucas Dyssel 

Hærnavn: Akawaio sekten

Warscroll:

General: Sikiana

Under en kamp for mange tusinde af år siden mellem Morathi og Allarial, lykkedes det Alarielle at såre Morathi så hun næsten døde. Det lykkedes dog Morathi, ved hjælp af Khains hjerte, at slippe væk fra hendes undergang, dog med mange skrammer. Morathis blod trangte ned i jorden, blev opslugt af træernes rødder og var nu en del af junglen.

Mange år senere skete noget ingen havde forestillet sig. Selvom blodets krafter ikke virkede til at påvirke træerne og jungles dyr, var der en enkelt slange det tilsyndladende blev påvirket af Khains vrede. Denne slange var dog ikke en almindelig slange, men en tidligere ærke magiker Sikiana som var forbandet og forvist af Alarielle selv.

Sikiana i hendes nye medusa lignende skikkelse fyldt af vrede, ville ved hjælp af Morathi, som rygtes til at have opnået gude status, have hævn på Alarielle for de mange år af lidelse. Fyldt af Khains vrede, forvandlede hun alle junglens slanger i Morathis billede, og skabte nu Akawaio sekten, hvis eneste formål er Ghyrans og Alarielles ødelæggelse.

Det lykkedes Sikiana og Akawaio sekten, at åbne en portal til Ravneborg. Her skulle deres første ritual i Morathis navn ske. Lad blodet flyde!

Lasse Lissebeck

Hærnavn:

Warscroll:

General:

Martin Standberg-Larsen

Hærnavn:

Warscroll:

General:

Kristoffer Pahl

Hærnavn:

Warscroll:

General:

Jacob Søgaard

Hærnavn:

Warscroll:

General:

Relaterede billeder: