Hold Grøn (Pandemonium Kulten)  | SoR II


Nedenfor præsenterer spillerne på hold Grøn, Pandemonium Kulten, selv deres hære til SoR II (Slaget om Ravneborg).
Der kan læses mere om den generelle SoR Verden under Lore i menuen.

Nis Mondrup – Ossiarch Bonereapers

Hærfører: Arch-Kavalos Zal’van

Vi, min Mortarch og jeg, blevet udnævnt som Nagash’s øjne, ører og næve i denne mission. Jeg, ser det som en mulighed for at slutte en kortvarig fred med de andre Mortarchs mens denne operation udføres, men samtidig også sørge for at deres styrke ikke vil vokse sig for tæt på Nagash’s guddommelige magt. Der er kun plads til én ved Nagash’s side og det er min Mortarch; Katakros! Der er ikke brug for disse andre udøde som ikke er skabt af vores gud Nagash personligt! Jeg forventer din fulde opbakning og loyalitet, til at sikre at denne opgave fuldføres med hast og uden problemer! Så du befales til at fremsende så mange styrker du kan, og samtidig udsende spioner og finde ud af hvem der ellers kunne have interesse i at indtage Ravneborg. Samt finde os en hemmelig vej ind så vi kan tage denne dødsdrukne duradin i ét hurtigt og dødeligt slag. Må Nagash hærske for evigt! Arch-Kavalos Zal’van.

Anders Jeppesen – Tzeench

Hærfører: Yks’kor Dreel

På vej gennem den sidste portal blev vi overfaldet af en gruppe Tzeentch dæmoner, men da de så vores store hær underkastede de sig hurtigt. Dette har gjort at vi nu har en af de mægtigste hære der marchere mod Ravneborg! Intet vil kunne stoppe os i at tage dette land for NAGASH! Disse dæmoner af Tzeentch bliver ledt af en Yks’kor Dreel, en underlig skabning som ikke helt kan bestemme sig for hvad og hvem den er. En ting er dog sikkert de er loyale til vores sag!

Mark-Temba Christensen – Nighthaunt

Hærfører: Vlad Vhorghorst

“Vores rejse til Ravneborg bliver lang og besværlig da vi skal igennem flere farlige lande da portalerne herfra ikke er stabile nok til at komme dertil med kun en.
Dette er en af grundene til at jeg har vækket dig, til at være mit følge denne mission… Vlad Vhorghorst”
“Som du befaler Arch Kavalos Zal’van, mine spøgelser står til din rådighed”
“Se dette som en mulighed for at give Lady Olynder mere at kunne sige til Nagash’s hof”

Lukas Klinge – Skaventide

Hærfører: Rikkit Warpgazer

Han stirrede nysgerrigt på hans nye opfindelse sammen med resten af hans acolytes. Det var en ligesom en poison-wind globe men så alligevel ikke. Denne globe var lavet på Warpstone der kom fra et mystisk land ved navn Ravneborg. Rikkit Warpgazer havde aldrig set noget lignende. Han gik hen mod Ravneborg Gnawholet. Sådan en lys grøn farve, faktisk lysere end de lyseste gnawholes, og en yderst interessant lugt. Lugten af warpstone. Hans hjerne ville aldrig kunne skitter-skatter hvad det betød men en ting er sikkert, lugten af warpstone kan kun betyde en ting. Der må være masser af warpstone hvor i Ravneborg.

Rikkit havde fået at vide at han skulle føre en ekspedition ind i det mystiske Ravneborg af selveste Masterclan. Masterclan var meget inttereseret i at få kontrol over Ravneborg, hvilket Rikkit var ret ligeglad med. Det havde han ikke tid til. Han ville hellere blive tilbage og udvikle videre på hans opfindelser.
”Masterclan har besluttet at denne ekspedition, er yderst vigtig. Du har intet valg Rikkit, og det har-har jeg-mig heller ikke. Masterclanen vil gerne holde øje med denne ekspedition” lød det fra Greyseer Creech Cravenfinger.
Rikkit sagde uden tvivl ja til missionen. Dog ikke af fri vilje men kun fordi han frygtede hvad der ville ske hvis han ikke sagde ja.
Rikkit Warpgazer gik ind i sit laboratorie og kikkede på sine opfindelser. Han kunne ikke tro at han ikke ville kunne arbejde videre på dem fordi han skulle ud på ekspedition. I et raseriudbrud kastede han rundt med hans opfindelser, da han ved et uheld kommer til at kaste hans nye prototype Warpstone globe. Han havde ikke lige tænkt sig om da han gjorde det. Han havde ingen ide om hvor kraftig denne globe var men den var helt klart kraftigere end alle andre globes han havde lavet. Der forekom en kæmpe eksplosion og Rikkit blev skubbet tilbage. Han rejste sig op og kikkede. Han smilte da han så hvor meget destruktion den havde gjort. Hele laboratoriets væg var brændt og alt var enten blevet sprunget i luften eller fløjet langt væk. Hans lille smil blev hurtigt til et ondsindet smil, da han så ned på globeskallen. Han begyndte at grine. Han vendte sig om mod hans Acolytes som kikkede forvirret. Han pegede mod Gnawholet der førte til Ravneborg. ”Ind og hent-skaf mere-mere Ravneborg warpstone! Ravneborg vil-vil blive Skryres” udbrød han.

Og med det blev ekspedition ind til Ravneborg sat i gang anført af Arch Warlock Rikkit Warpgazer som er fokuseret på at skaffe mere af denne mystiske Warpstone. Selvfølge var Greyseer Creech Cravenfinger med for at holde nøje øje med ham og ekspedition. Rikkit havde desuden også fået hans personlige Skryre Jezzails med og Creech Cravenfinger hev i nogen snore oppe i hierarkiet og fik derfor også en masse Clanrats og endda en gruppe af Stormvermin med på ekspedition.

Rikkit vidste godt at missionen var at få en fæstning i Ravneborg og at det helt sikkert ville blive farligt. Men han kunne ikke lade være med at tænke på alt det han kunne lave med den speciale warpstone…

Lucas Dyssel – Maggotkin of Nurgle

Hærfører: Blurg Blubbrous

Jeg ved de ikke er glad for at deres undersåt bliver ved med at alliere sig med forskellige Kaos fraktioner, men jeg ser dem som en god måde at bevare vores tropper på i længere tid og lade disse fæle dæmoner og kultister lede angrebet på vores fjender. Hvilket er grunden til at da vi ankom fra vores sidste portal så jeg at der var en masse kultister der flokkede omkring vores dæmoner. og det fik mig til at tænke at de ville være lette at bruge til at rydde vejen i foran os da de vil gøre alt for disse dæmoner. Og når de er døde kan de bruges til at lave nye morteks. Dette slæng er ledt af en vis Blurg Blubbrous.

Relaterede billeder: