Holdkaptajner SoR II

Som optakt til SoR II blev der udsendt invitationer til de 5 kaptajner.
De blev leveret og udsendt af forskellige personer i Azyr.

Du kan læse dem og deres svar herunder.

Invitation
Ærede Morgendug eller var det Dagrynoget. Jeg udsender denne meddelelse i al hemmelighed for at bede dig tage fanen igen og bekæmpe invasions hæren og beskytte Ravneborg. Den må ikke falde i de forkerte hænder..

Der vil være brug for snilde, diplomati og for alt i verden en masse guld hvis du skal kunne samle en gruppe af folk og lede dem til sejr, ære og rigdom. For ære, for guldet og for Ravneborg (IKKE! Daggryets by!. Det er ikke et navn for en Duardin!)

Jeg afventer dit svar. Runesmed D’hrain.

Svar
Vær hilset D’hrain, søn af Grimnir

Jeg har læst Deres besked. Jeg er kommet fra Ghyran efter bud af gudekongen Sigmar, modige allierede har jeg fundet i dette land, og svære modstandere har mine hære mødt. Vi er vandret fra portalen i Fadellan og har lagt disse lande under Sigmar.

Det vil være en sand skam at lade landet forfalde i mørke endnu en gang. Den største stad er Ravneborg, og her vil højsædet ligge. Staden skal dog have et skønt navn da landet er befriet, Daggryets By er passende; lad lyset komme frem og genne mørket væk. Mange fjender har her været, jeg vil drage tilbage til Ghyran og Smaragdriget Talbion, og derfra sende friske krigere hertil. Jeg hører Jeres råd, den hærfører der skal lade Sigmars lys skinne over Daggryets By og sætte gang i opførslen af Fæstning Gyldenborg, bliver relikviar-mester Raelos Lynstorm.

Jeg vil råde ham til at hyre Fyreslayerne der stod os bi i krigen. Det er duardiner og de vil have forstand på at opføre et uigennemtrængelig forsvarsværk.

Indtil hærfører Raelos Lynstorm ankommer, må De henvende Dem til min rådgiver, træånden Themis, hun har været mig trofast og jeg stoler på at hun vil stå som beskytter af landet indtil da.

Sigmars Lys!

Underskrevet Eramus Daggrysmanke,
arkanisk anfører for Ridderne af den Dømmende Storm, af de Ukrænkeliges Kammer, Hærfører for Smaragdens Broderskab

Invitation:
Jeg sender hermed denne meddelelse i alt hast.

I kæmpede bravt sidst og beskyttede landet mod udefrakommende og nu er det igen tid til at vågne op. Vi har brug for jeres taktiske snilde og jeres styrke til igen at besejre de fæle invastions hære. Landene skal beskyttes og folket skal frelses.

Kan jeg regne med at du vil hive rødderne op og lede et hold til at erobre Ravneborg?. Det er på tide det igen falder under beskyttelse af et folk der vil se det blomstre.

Jeg afventer dit svar. Admiral Khagrim.

Svar:
Svaret lød kraftigt dog uden ord.
Skovens grene og blade raslede men ikke en eneste vind rørte sig.
Det var på tide at drage mod Ravneborg igen.

Invitation:
Til hvem end der har magten over Orruk’erne pt.

Portalerne åbner snart igen til Ravneborg. Jeg har ventet længe på at kunne få magten og en højere position her i livet. Siden jeg blev udstødt af Barak Thryng har jeg ventet på at kunne få min hævn.

Det er på tide at jeg kigger mod andre muligheder for at få hvad jeg altid har manglet. Magt!. Jeg hidkalder dig og de værste brutale skabninger du kan finde.

Kom til Ravneborg og brænd det ned. Vi deler landet og jeg vil sørge for at I kan få del i min ny Barak Ravneborg. Når det er operationel så kan jeg bruge jeres styrke på vores skibe til at samle Aether guld og i vil være den rigeste Warclan i alle realmsne. I kan også bare få guldet og efterlade resten til mig. Det bestemmer I selv.

Kan jeg regne med dig?.
Raunur Gulmane Kommende Admiral i Barak Ravneborg

Svar:
“Oi vem kommer?!!”


Flere Brutes vendte sig om for at se på duradin’en som kom gående

“Det en dværg Uri? Hva laver den her?”
Brute Boss Hurr vendte sig imod Megaboss’en Gell Uri, lederen over klanen “Ugh, hva laver dværgen her?!” brølede megaboss’en. De omkringstående Brutes kiggede sig omkring som om de kunne finde en løsning på det..
Duradin’en fik lov til at gå frem imellem Brutes og Ardboys, forbi flere Warchanters og enkelte Weirdnobs med grønne glødende øjne.

Dværgen fik lov til at fortælle hvorfor han ville snakke med Uri’en.
Gell Uri kiggede på ham med et blik der kunne dræbe. “Si’r du at jeg, Gell Uri Hemsh lederen over Hemsh klanen, ka lede min klan te et nyt Realm væk fra vor barske rige for at finde nye ting vi ka smadre?!?”

Megaboss’en kiggede sig lidt omkring “Hørt I det drenge, duradin’en har brug for os Orruks te at ordne hans problemer!”

Gell Uri brød ud i en dyb latter og resten af klanen omkring han brølede med
“Ve du hva duradin, vi ska nok løse dit problem for dig og du ka beholde hva du vil, bare vi får en kamp ud a det, så finder vi ud a hva du ska betale bagefter!”

Hele klanen brød ud i et kæmpe kampbrøl da Megaboss’en rakte en kæmpe næve hen til dværgen
“Deal, min klan ska nok hjælpe dig, det lover jeg

Gell Uri af Hemsh klanen!”

Invitation:
Deres uddødhed. Ravneborg er igen åben.
Jeg har nu tilbragt de seneste 6 måneder i den her hellige dydsmønstre by i Azyr og kigget på en Duardin der drak øl alt i mens hans prøvede på at få gjort klar til at udsende en ny hær mod Ravneborg. Det er på tide at I vågner fra jeres grav.

I skal vågne og samle en invasions styrke stærk nok til at uddrive de fæle sigmaritter fra landene. Du er velkommen til at bruge deres knogler til hvad du har lyst til. Jeg ved jo at I kan li at bygge sjove ting af dem.

Vil du samle tropperne under en fane og marchere afsted mod Ravneborg?. Der varer ikke længe før portalerne åbnes. Og lad nu for Nagash skyld være med at tage alt det sand med! Jeg hader det!.

Jeg afventer dit svar.

Arkir Haldursson. Tilbeder af den ene sande gud.

Svar:
Akir Haldursson, din besked kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt, den eneste sande gud har deklaret til alle sine Mortarchs at de skal samle deres styrker og gøre klar til at hæve hans banner højt over Ravenborg. Og han har gjort det tydeligt at Han er træt af at disse falske guder, der bliver ved med at prøve at stå i vejen for ham, skal sættes på plads en gang for alle!

Derfor er Vi, min Mortarch og jeg, blevet udnævnt som Nagash’s øjne, ører og næve i denne mission. Jeg, ser det som en mulighed for at slutte en kortvarig fred med de andre Mortarchs mens denne operation udføres, men samtidig også sørge for at deres styrke ikke vil vokse sig for tæt på Nagash’s guddommelige magt.

Der er kun plads til én ved Nagash’s side og det er min Mortarch; Katakros! Der er ikke brug for disse andre udøde som ikke er skabt af vores gud Nagash personligt! Jeg forventer din fulde opbakning og loyalitet, til at sikre at denne opgave fuldføres med hast og uden problemer! Så du befales til at fremsende så mange styrker du kan, og samtidig udsende spioner og finde ud af hvem der ellers kunne have interesse i at indtage Ravneborg. Samt finde os en hemmelig vej ind så vi kan tage denne dødsdrukne duradin i ét hurtigt og dødeligt slag.

Må Nagash hærske for evigt!

Arch-Kavalos Zal’van

Invitation:
Til hvem end skæbnen sender denne besked til.
Jeg har i månedsvis fulgt alle bevægelser i Duardinernes lejr. Jeg har fået skjult mig ved hjælp af illusioner og derved fået indsigt i deres planer.

Sidste år forsvandt en del hære rundt om i realmsne og blev ikke set igen. Det har vist sig at der er fundet et nyt land med en by ved navn Ravneborg.

Luftballonerne der vendte tilbage har snakket om at de har fundet aether guld. Guld de kan bruge til deres invasions hære mod vores territorier. De må stoppes. Jeg anmoder allernådist at du samler fanen op og drager afsted for at stoppe dem.

De må ikke vinde da det vil sætte dem i en position hvor vi bliver overrendt af deres teknologi.

Jeg er blot en simpelt tjener og jeg beder dem. Drag afsted!. Jeg afventer dit svar.

Kethai Ataz Cultist af Tzeentch. Skæbnens budbringer

Svar:
jeg allerede har informeret en af mine mest trofaste tjenere, Razakh Thul, om at samle en Pyrofane kult, til at brænde alle væk fra landet, som ikke ikke tror på den store mutator.

Det er vores land. Jeg synes deres til de luftbårne duardins teknologi, er grund til at tvivle på deres tro på den store plan.

Planen har været sat i værk, lang tid før de kom til, og vores herres store plan kommer ikke til at fejle.Men sørg for at forsætte ders observationer i regionen. Specifikt eventuelle andre trusler.