Ravneborg Kampagnen

Ravneborg lå øde i mange tusinder af år. Ingen mennesker, dværge, elvere eller andre væsner kunne overleve mørket og døde. Grungni havde forsøgt at holde landet i live men i takt med at folket blev grådigere og ville sikre sin egen overlevelse så glemte de guden og han lod dem til deres skæbne.

Den første på øen var Khagrim og Lynilden. De ankom via en portal ved et uheld troede de. Hvad de ikke vidste var at Grungni igen ville redde en af sine mest loyale støtter og åbnede portalen til øen da han så at planen ellers havde fejlet. Admiralen og hans mænd fandt et land i ruiner og tydelige tegn på krig og død.

Veje og skilte førte dem til hovedstaden Ravneborg hvor de etablerede en base. Uden nogen idé om hvor de var gik de varsomt frem. Efter alle disse mange tusinder af år burde alt være revet ned og alt burde være blevet til støv men det var som om tiden havde stået stille. Bygninger stod stadig og der var dokumenter og andet som ikke bar præg af tid.

De brugte de næste par måneder på at gennemsøge øen for spor til hvor de var og en mulighed for at komme hjem igen. Deres fund gjorde det muligt at forstå hvad der var sket men der var ingen vej hjem.

Da maden slap op var der ingen vej tilbage. der var ingen dyr på øen og der var ingenting dyrket som de kunne spise og en efter en døde de. Admiralen tog op med Lynilden i et sidste forsøg på at finde en udvej. Kaptajnen var den sidste der tog afsted til Sigmars hellige haller.

Måneder efter skete der noget mystisk da portalerne rundt omkring i landet pludseligt blev aktiveret og hære strømmede igennem portalerne. Nogle endte i blodig krig med hinanden og flere blev udslettet. Alle guderne havde opdaget Ravneborg og dens rigdomme skjult af Grungni men i hans forsøg på at redde Khagrim åbnede han det.

Guderne havde ingen indflydelse i landet men havde fundet ud af at sende hære afsted mod landet. Sigmar og Grungni opdagede dette og sendte selv i skjul tapre krigere afsted ved at ændre på destinationerne for portalerne imellem verdenerne.

5 Kaptajner endte med at samle hver en koalition og endte i krig over hvad der tydeligt var hovedstaden. Det eneste sted på øen hvor der var tegn på liv. Ravneborg. Eramus Daggrysmange allierede sig med træånderne som var ankommet og havde fæstet sig i de gamle skove i landet og efter dage med krig endte de med at sende de andre på flugt og overtage hovedstaden.

Admiralen blev taget til nåde af Sigmar og ham og hans mænd blev sendt til Azyr og Ravneborg blev lukket igen. 2 gange om året åbnes portalerne for at man kan komme til Ravneborg men kun Sigmar og Grungni ved hvornår dette sker.

Relaterede billeder: