Hold Grøn – Ymnogs Udvalgte | SoR III

Simon PG

Hærnavn:

Warscroll:

General: Vorgath Helvedeshånd – Knuseren af Herredømmer

Ingen ved hvor Ragamuffin rigtig er, eller hvor han kommer fra. Ud over hans loyale bodyguard Prabakhar.

Men rygter er dog enige om, at der engang har levet en Gargant ved navn Rags. En gargant der meget hurtigt voksede sig stor, og som tilsyneladende ikke er færdig med at vokse. Og som, efter gargants målestok, er mere klog end han burde være. Rags holdt sig i de unge år meget for sig selv. De andre Gargants var for små. Og for dumme. Desuden brød de sig ikke om at være sammen med rags, idet de mente at han ikke altid var ”helt til stede”. Og de havde ret. Rags brugte meget tid på at dagdrømme. Og han havde store drømme.

Rags gad ikke, ligesom de andre Gargants bare at have en hule at bo i. Han var også træt af at blive kaldt ”fæl”, ”grim” eller ”ikkspisemigikkespisemigikkespisemig”. Rags følte han burde tituleres korrekt. Som adelig.

Han var dog klar over, at hvis man ikke er født som fyrste, så er man nødt til at indtage et fyrstedømme. Derfor drog Rags i en meget ung alder ud på færd. Ingen ved hvor han tog hen. Eller hvad der skete. Alt man ved er, at Hvor Rags drog ud, vendte Lord Ragamuffin tilbage. Endnu større og i følgeskab af Prabakhar. Med sig har han sit adelige Scepter (Onde tunger vil kalde det en kæmpe kølle, men hadere hader) ”Ragamuffins Rækkevidde”. Lord Raggamuffin har svoret, at det er hans skæbne at regere. Dette er blevet åbenbaret for ham i et syn han ”totalt ægte har haft”. Derfor er han er på færd efter en krone og en trone. Rækkefølgen er underordnet.

Prabakhar – Den enøjede Kyklop. Dobbelt så farlig.: Hvis Lord Ragamuffins fortid er hyldet i mysterium, er Prabakhar et endnu større mysterium. Dog er alle enige om at han ikke er nær så klog. Eller halvt så klog. Eller bare i nærheden af klog. Faktisk er Prabakhar hvad man kan kalde godt gammeldags gal. Dog er der ingen der kalder Prabakhar det, hvor han kan høre det. Han præsenterer altid sig selv som den toøjede kyklop, ud fra devisen at hvis en kyklop er farlig med et øje, må en kyklop med to øjne være endnu farligere. Med sig bringer hans to kugler i kæder, han kalder henholdsvis ”pabakhars højre” og ”venstre øje”. Prabakhar har tilbragt en ikke uanseelig tid i dødsriget, hvilket tydeligt ses på hans kulør. Han udtaler også gerne at han elsker at spise udøde, da han er fan af velhængt kød. Og spøgelser er ”godt for figuren”.

Ingen kender historien omkring hvorfor Prabakhar har slået følge med Lord Ragamuffin III, men alle er enige om, at der er sket et eller andet imellem dem, der har skabt et ubrydeligt bånd. Prabakhar er glødende loyal overfor Lord Ragamuffin III, og mere end en person har fundet sig under Ragamuffins rækkevidde, efter at have talt grimt om Prabakhar i Lord Ragamuffin III´s påhør. 

De andre (mancrushers): Lord Ragamuffin bekymrer sig ikke om sit tyende nok til at omtale dem.

Dennis Tullin

Hærfører: General Albert Grauss,

Warscroll: Abhorrant Ghoul King on RoyalTerrorgheist

Hærnavn: Lord Olegs imperialistiske monster jægerer.

Lord Oleg Von Blutkelch og hans hær General Albert Grauss er ude og jage beastmen,

væk fra de imperiale skove. Da de finder en grøn glas sten,

General Albert Gauss samler den op og rækker den til Lord Oleg Von Blutkelch der desværre taber den.

Der lyder et højt brav.

Lord Oleg Von Blutkelch og hans General Albert Grauss vågner op på en øde gras mark,

General Albert Grauss vækker sin deathclaw og flyer lidt rundt for at se om han kan se hvor de er, han kommer tilbage efter et par timer, med kunne ikke kende nået,

så Lord Oleg Von Blutkelch beslutter at starte en minder imperial by.

Magnus Tagmis Mikkelsen

Hærnavn: Jætterne

Warscroll: Gatebreaker Mega Gargant

General: Jættekongen Kyrgelmir

De var jætter – ikke garganter. Garganter har ikke horn – det var kun jætterne der har det. Og det har Kyrgelmir og hans slægt.

Kyrgelmir stolede sjældent på nogen. Han bar rundt på en konstant påmindelse om hvorfor, i form af en Fyreslayer runepræst, i et bur. “En arm og et ben” havde dværgen sagt, at Kyrgelmirs tjenester havde kostet ham. Så da dværgen ville forråde Kyrgelmir og deres aftale, og slavebinde ham til sit Fyreslayer-laug, var en arm og et ben den betaling Kyrgelmir tog fra runepræsten.

Han havde ledt sin stamme af jætter rundt i Ghur, og samlet rigdomme og artefakter, i noget der lignede en tidsalder. Det var dog ikke dette de ledte efter. De ledte efter Jættekronen – et ældgammelt, mytisk artefakt, som ville symbolisere og bevise Kyrgelmirs retmæssige titel som jætternes konge! Efter at have endevendt Ghur, bæsternes rige, havde Kyrgelmir stadig ikke fundet Jættekronen. Hans spejder, Dradgelmir, havde heller ikke kunne finde den, på sine lange rejser alene.

Det var derfor åbenlyst hvad svaret var, da Lord Ragamuffin III bad om Kyrgelmirs hjælp til at erobre land, i et mystisk rige ved navn Ravneborg. Ragamuffin fortalte, at portene til Ravneborg kun var åbne ganske sjældent, og Kyrgelmir var nødt til at slutte sig til Lord Ragamuffin III, hvis han ville med. Hvad hvis Jættekronen var i Ravneborg? Kyrgelmir ville ikke, kunne ikke, løbe den risiko. Kyrgelmir ville slås under Lord Ragamuffin III, men hans sande mål var at lede efter Jættekronen. Han ville personligt lede sine 4 sønner, Magni, Modi, Mugdi og Muni, og lade Dradgelmir spejde landet imens. Han ville kunne kalde Dradgelmir tilbage til sig, ved at brøle som tordenen selv!

Jættekongen Kyrgelmir står nu ved porten til det mystiske Ravneborg, blandt andre hærførere som Lord Raggamuffin III havde vundet over til sin side. Forud venter Ravneborg, men vigtigst af alt, måske også Jættekronen!

Timm Mentz Nyegaard

Hærnavn: Thorvicks Lynnedslag

Warscroll:

General: Thorvick Tordenkile.

Baggrunds historie for hæren: Da Raggamuffin og hans hær ankom og begyndte af smadre vigtige landbrugs områder ude for hovedstaden (Karak Magden) besluttede Rådet af konger at prøve at forhandle med de voldlige kæmper.

En aftale faldt på plads. Karak Magden kunne undgå en alt ødelæggende krig hvis de istedet kunne stille en hær der skulle tilgå Raggamuffins hær.

De 3 konger fandt med hjælp fra deres rådgivere frem til hvem der skulle lede denne hær.

Thorvick Tordenkile. Som var kendt for sine hurtige og mobile manøvre skulle lede hæren i kamp. Med ham som general skulle det være muligt af kunne følge med de ellers hurtige kæmper.

Info om Thorvick Tordenkile: Er kendt for sine hurtige manøvre og hans fantastiske gorilla krigs form.

Udover at være en erfaren duradin i hans bedste alder er han også kendt for at ridde på en stor phoenix ved navn Damnaz’Stok (Hævn Hammer).

Thorvick skiller sig ud fra andre duradins ved at hans had til de andre racer er langt mindre end de fleste andres. Thorvick tager gerne andre racers hjælp i brug hvis det kan medfører en større mulighed for sejr. Han er derfor svær at beregne for sine modstander og det har givet ham mange sejre.

Christoffer Christensen

Hærnavn: Kadaver Klanen.

Warscroll: Wurrgog Prophet – Tjener under Megabossen Stryx Grumklinge. (Savage boss / Megaboss warscroll måske på Grib? ingen bog eller figur endnu

General: Troks Domadagr – Skør men mægtig shaman og profet i Kadaver klanen.

Blod på Kadaver Sletten

Hammeren smadrede ind i højre side af Trok’s ansigt. Ork shamanen Troks Domadagr fløj til siden med sort blod ud af munden. Troks landede på den tørre varme Savanne. I et stille øjeblik lå Troks og kiggede på den blå himmel langt oppe mellem de store overbevokset træer. Når man dør i Ghur skal ens sjæl jage for evigt, sagde man. Troks smukke udsigt blev dækket af en mørk pansret dværg med sort skæg i fletninger. Et fælt smil formede sig på orkens ansigt indsmurt i blod og ødelagte tænder. “Du skylder slaver, guld og realmsten. Det var aftalen Troks. Vi forsyner dig og de andre klaner med våben og metal. Du og resten af din usle og vederstyggelige slags skaffer OS slaver til minerne!” Troks nikkede og satte sig op. Han var omringet af en snes dværge som for længe siden havde givet deres sjæl til de mørkeste guder. Troks tørrede blodet væk fra munden og kiggede dværgen ind i øjnene. Deres møde var ikke gået efter planen, Dværgene ville ikke være med til at angribe de nyeste forposter som Daggrys korstogene fra Azyr havde etableret. Troks rejste sig op og lod sig falde hen imod dværgen som med det samme skubbede ham væk og tog fat om hans hals med en stor pansret hånd. “Kazak Kra! fjern dig fra mig! din klamme Slette orm!” Lige da Troks kunne mærke dværgen langtsomt kvæle ham, blev hans død afbrudt af lyden af en pil penetrere en af dværgenes brystkasse. Da faldt der en til pil og endnu en. Rundt om Troks faldt de mørke dværge omkuld med grønt skum ud af munden. Troks smilede og så på den forvirret dværg der holdte ham fast. Med en hæs stemme og et slimet smil sagde han “Kun Gork og Mork stopper jagten skægling..” Med en fart som en sumpslange trak Troks en flinte kniv som havde været skjult bag på ryggen. Han stak dværgen i halsen mellem hans hjelm og brystværn. Den mørke dværg faldt på knæ imens blodet flød ud af halsen. Troks rejste sig til sin fulde højde og kiggede ned på den døende dværg med et sadistisk smil og dansede lidt.

Himlen blev dækket da en kæmpe grib landede på jorden ved siden af Troks Domadagr. Oppe på gribben sad Troks høvding stille og ventede på profetens ord. Støvskyer hvirvlede rundt om ham og pludselig stod Kadaver klanen omkring ham. Hans klan og brødre. De ventede i tavshed på deres grusomme Profet.. “I aften forlader vi Kadaver Sletten! I aften drager vi mod den lysende port som er åbnet igen! Legenderne fortæller om et svunden land med rigdomme og hæder! Vi tag det hele! Vi…” Troks blev afbrudt da noget meget stort og larmende kom nærmere og nærmere. Orkerne kiggede forvirret på hinanden og på deres leder. Den eneste ork der ikke så bange ud var Deres høvding Stryx Grumklinge der blot mumlede “Gork og Mork har sendt Behemats sønner..” Pludselig stod en kæmpe og kiggede ned på Stryx og hans krigere. Kæmpen pegede på den lysene portal I horisonten og orkerne kiggede på Troks Domadagr efter en tegn. Troks kiggede op på sin høvding og nikkede. Stryx Grumklinge fløj op foran kæmpen. Med en dyb rumlen udbrød Stryx et øredøvende “WAAAAGHH!!” og lettede fra jorden og fløj imod portalen. Kæmpen smilede og sagde.. “Ja, sgu!”

Lasse Rønne

Hærnavn: Det Evige Hof

Warscroll: Coven Throne

General: Greve Nicolas Vi Servokosky

Relaterede billeder: