Admiral Khagrim

Admiral Khagrim Admiralen af “Lynilden”. Den første til at ankomme Ravneborg øen sammen med sine mænd efter mange tusinder af år uden tegn på liv. En dværg fra den berømte Zilfin Kharadron by i skyerne. Admiralen var i kamp efter at være blevet angrebet af dæmoner, i sin jagt på æterguld. En tilbagetrækning var uungåelig og udvejen blev en Portal.

“Admiral. Vi kan ikke holde dem tilbage længere. Dæmonerne er for mange. Flagskibet er tabt. Vi er nød til at komme væk!”

Den stolte admiral Khagrim af skibet Lynilden gik tværs over dækket som om han var uhindret af slaget omkring ham. Hans tunge rustning der gav genlyd på vej over dækket. Kiggende ud over sletterne kunne han se sine tropper blive slagtet. Det var på tide.

“Hejs signal flagene. Alle mand mod portalen. Vi har intet andet valg.”

Det store flagskib knirkede fra motoren over dem og drejede rundt og satte kursen mod portalen. Nogle blev tilbage og forsøgte at holde dæmonerne på afstand så de kunne flygte. Dværge er jo ikke de hurtigste af væsener.

Khrigir var den sidste dværg igennem portalen og straks efter på den anden side gav han ordre til at alle stillede sig klar hvis nogle fulgte efter. Efter lidt tid var der stadig ingen dæmoner at se og dværgene begyndte at undre sig.

“Admiral. Burde de ikke være kommet igennem nu?.”

Admiralen begyndte at kigge omkring og fandt ud af at han ikke var ved den portal de var taget igennem men istedet befandt sig ved foden af et bjerg. Flotte åbne sletter, skove og bjerglandskaber som kun hørt om i historierne om den gamle verden.

“Hvor ved Grungni er vi?.”

Kun en lille del af hans enhed er kommet igennem portalen og en af Arkanauterne får kigget omkring og ser hvad der ligner et bræt med skrift på skrevet på flere sprog. Menneske sprog, Gamle runer og hvad der ligner noget Elver krimskrams.

“Ravnenes Borg” er umiddelbart hvad den gamle Admiral kan tyde. “Vi må være på vagt. Vi aner ikke hvor vi er havnet og vi ved ikke hvad der venter os men er vi havnet her er vi nok ikke de eneste.”

Dværgene begiver sig ud på en tur af vejen. Den er groet godt til men er dog tydeligt skabt og ikke naturlig.

Admiralen havde meget stærke bånd til den gamle gud Grungni. Han havde altid tilbedt og levet efter gudens budskaber. Teorien går på det var Grungni der åbnede portalen til Ravneborg for at redde admiralen og hans mænd.

Relaterede billeder: